Paul McCartney, Bob Dylan, Rolling Stones, The Who, Roger Waters i Neil Young na zajedničkom mega-koncertu

Ikone klasičnog rocka sastat će se na trodnevnom festivalu od 7. do 9. listopada u Kaliforniji. Sva je prilika da će to biti posljednji put da se ovakva plejada muzičkih legendi iz prošloga stoljeća vidi istovremeno na jednome mjestu.

Paul McCartney, Bob Dylan, Rolling Stones i Neil Young (Izvor: Wikipedia/Ravno do dna)
Paul McCartney, Bob Dylan, Rolling Stones i Neil Young (Izvor: Wikipedia/Ravno do dna)

Goldenvoice promocija, u vlasništvu AEG, koja stoji iza organizacije Coachella festivala, nedavno je otkrila planove za mega koncert klasičnih rock ikona na trodnevnom festivalu koji će se održati ovoga listopada na Empire Polo Fieldu u Indiou u Californiji. U pitanju je isto mjesto na kojem se održava Coachella, a ovaj će mega-koncert biti prvi na kojemu će sva šestorica svirati na istome mjestu. Također, Dylanu i McCartneyju ovo će biti prvi put da dijele pozornicu.

Danas su svi osim Neila Younga na svoje službene Facebook profile stavili teasere za ovaj događaj, u sličnom formatu i s istom ključnom riječju na kraju videa: “October”.

Goldenvoice se nedavno proširio i na istočnu obalu sa svojim Panorama festivalom na kojemu su svirali LCD Soundsystem, Arcade Fire i Kendrick Lamar.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X