Pearl Jam kontra Melanije Trump: Vedderova žena u ‘Da, svima nam je stalo’ jakni u Milanu

Supruga Eddije Veddera odjenula je na koncertu u Milanu jaknu sa suprotnom porukom od one koju je je na sebi imala Melania Trump prilikom posjete dječjeg izolacionog kampa za izbjeglice.

Eddie i Jill Vedder na koncertu u Milanu (Izvor: Youtube)

Prošli tjedan je prva dama Amerike izazvala kontroverze odijevanje jakne s natpisom “I Really Don’t Care. Do U?” prilikom posjete izolacionog kampa za djecu koju tamovlasti SAD-a drže odvojene od roditelja na meksičkoj granici. Podsjećamo da su glasnogovornici Melanije Trump tom prilikom priopćili da je u pitanju “samo jakna” i kako ne postoji skrivena poruka, no njen suprug je rekao drugačije.

Što god bilo istina, Trumpovi oponenti i oni koji se protive njegovoj netolerantnoj imigracijskoj politici počeli ušli su u prenamjenu sporne jakne kao znak protesta. U petak je tijekom koncerta grupe Pearl Jam u Milanu, Jill Vedder, supruga pjevača Eddieja Veddera nosila identičnu jaknu kojoj je na leđima pisalo: “Yes We All Care. Y Don’t U?” (Da, svima nam je stalo, a zašto tebi nije?).

Supružnici su također iskoristili moment na koncertu kako bi proslavili svoju godišnjicu vjenčanja. Eddie je izjavio kako je Jill prvi put upoznao u Milanu prije nego li ju je pozvao na pozornicu kako bi otvorili bocu šampanjca.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X