Pearl Jam proglašeni ambasadorima ovogodišnjeg Dana prodavaonica ploča

Legende iz Seattlea pridružile su se tako listi uglednih imena dosadašnjih godina odabranih od američkih organizatora i pokretača Dana prodavaonica ploča (Record Store Day), kako bi predstavljali tu globalnu manifestaciju, ove, 2019. Prethodnih godina u ulozi ambasadora su primjerice bili Metallica, St. Vincent i Run the Jewels.

Pearl Jam u Madison Square Gardenu 2016. godine (izvor: Wikipedia)

“Pearl Jam je počašćen izborom za ambasadora Dana prodavaonica ploča za 2019. godinu. Nezavisne prodavaonice ploča su mi iznimno važne još od moje 12. godine”, izjavio je Mike McCready, gitarist grupe Pearl Jam i dodao: “Prije nego što sam uopće znao što one znače – postojao je određeni osjećaj u smislu: “Ovo je ostvarenje sna”. To je zemlja čuda i tu ima toliko toga za naučiti… a to je još uvijek tako.”

Ovogodišnji Record Store Day održat će u cijelom svijetu 13. travnja. Jack White (još jedan bivši amabasador) najavio je da će Raconteurs objaviti poseban singl. Što priprema Pearl Jam, još uvijek se ne zna, no da podsjetimo, posljednji studijski album “Lightning Bolt” objavljen je 2013. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X