Počinje promotivna prodaja ulaznica za četvrto izdanje SuperUho Festivala

Nakon uspješnog trećeg izdanja SuperUho Festivala koji je 2016. po prvi put održan u biseru hrvatskog dijela Jadrana Primoštenu, organizator najavljuje datume održavanja četvrtog izdanja festivala od 7. do 9. kolovoza 2017. godine.

4. SuperUho - kreću ulaznice u prodaju
4. SuperUho – kreću ulaznice u prodaju

Festival će se održati u istom prekrasnom, intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu. U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom, u kojem zvučnu kulisu uz nezaobilazne cvrčke stvara i ugodan šum mora.

Budući je ove godine kamp bio rasprodan uoči samog početka festivala, SuperUho za iduću godinu priprema njegovo širenje na dvostruko veću površinu. Jednako tako će se produljiti i njegovo radno vrijeme pa će kamp biti otvoren već 5. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 10. kolovoza u 12:00 sati. Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji o kojima će informacije biti dostupne tijekom siječnja.

Koncept glazbenog programa zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu gdje će nastupiti pažljivo i s ljubavlju izabrani izvođači svjetske i regionalne glazbene scene.

Najavljen je početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od od 190 kuna, te kamperskih ulaznica koje će se u promotivnom razdoblju prodavati po cijeni od samo 60 kuna. Komplet koji omogućava posjet svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji, u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 250 kuna. Ulaznice po navedenoj promotivnoj cijeni prodavat će se u razdoblju od 21.12. do 31.12. na sljedećim pretprodajnim mjestima: Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten, Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik, CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik, Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split, Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka, Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb, Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb. Ulaznice je moguće kupiti i putem internet servisa Rockmarka i Dirty Old Shopa.

Nakon isteka razdoblja prodaje prvog promotivnog paketa festivalskih ulaznica za četvrto izdanje SuperUho Festivala cijene ulaznica će biti 220 kuna do 18.3., 250 kuna do 18.6., 290 kuna do 7.8. te 320 kuna na ulazu. Cijene kamperskih ulaznica nakon isteka razdoblja prodaje prvog promotivnog paketa će biti 90 kuna do 18.3., 120 kuna do 18.6. te 150 kuna do 9.8. Objava prvih izvođača uslijedit će sredinom siječnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X