Počinju 6. ljetne noći Teatra EXIT u MUO

U šestoj uzastopnoj godini održavanja Ljetnih noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu predstave se održavaju od 18.06. do 2.08. 2015.

6. ljetne noći Teatra EXIT
6. ljetne noći Teatra EXIT

Na Ljetnim noćima Teatra EXIT bit æć izvedeno 18 naslova (preko 30 izvedbi predstava) od čega 6 gostujućih: “Strujosek” (Atelje 212, Beograd), zatim gostovanje HNK Split s predstavom “Idomenej” u režiji Renea Medvešeka, “260 dana” HNK Osijek koja je na nedavno završenom Festivalu glumca proglašena najboljom predstavom u cjelini, “Hoerspiel – mala igra za slušanje (i gledanje)”, autorski projekt Pavlice Bajsić Brazzoduro, “ThisCasting” Teatra Rugantino i “Krtice” Kerekesh Teatra.

Nakon jednogodišnje stanke na redovni programu Teatra EXIT vraća se i monodrama “Ja, tata!”, a najavljena je i premijera nove predstave “Nas dva i ja”, autorski projekt Saše Anočića (igraju: Živko Anočić, Bojan Navojec, Ivana Rushaidat/Amanda Prenkaj i Matija Antolić).

Bit će tu i brojne druge EXIT-ove predstave kao što su: “SHAKEspeare na EXit”, “Kako misliš mene nema?!”, “Njuške”, “Crveno”, “Balon”, “Izložak br. 49”, “CABAres CABArei”, “Münchhausen”, “Plemena”, “Kreket”…

Raspored pogledajte ovdje

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X