pocket palma novim singlom ‘subota nakon valentinova’ najavljuje koncert u Tvornici kulture

Iz stožera grupe javljaju kako pocket palma za početak godine sprema hrpu iznenađenja. Prvo od njih je singl ‘subota nakon valentinova” kojim Anja i Luka inspirirani stvarnim prekidom svojim dreamy synth-pop melodijama pričaju priču netipičnu za vrijeme Valentinova.

pocket palma – subota nakon valentinova

Synt pop duo vezano za novi singl izjavljuje: “pjesma je inspirirana stvarnim prekidom, svime užasnim i teškim što prekidi donose, ali i svime predivnim i oslobađajućim kada je za takav prekid stvarno vrijeme. O takvim se temama ne priča često uz temu Valentinova, ali sve je to dio ljubavi, a ova je ljubav jednostavno i pomalo dramatično ugašena nekoliko dana nakon Valentinova prošle godine. Ovo Valentinovo oboje provodimo sretniji i zaljubljeniji nego ikad!”

Koliko su sretni i zaljubljeni ove godine možete provjeriti u subotu nakon Valentinova kad će pocket palma u Tvornici kulture održati koncert na kojem će promovirati svoj, od kritičara i publike hvaljeni, debitantski album.

“Pozivamo sve ljubitelje retro zvuka da nam se pridruže u subotu 29. veljače na promociju albuma u Tvornici! Odvest ćemo vas na putovanje u nove osamdesete! Pripremamo vam puno syntheva, nostalgičnih gitara i throwback iznenađenje. Veselimo se po prvi puta izvesti cijeli naš prvi album i jako smo uzbuđeni podijeliti to iskustvo s vama”, poručuje pocket palma.

Svoju džepnu dozu palmi osigurajte si po pretprodajnoj cijeni od 40 odnosno 60 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb i Rockmark, Berislavićeva 13.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X