Podrumatik, kaštelanski rap sastav objavio singl ‘Podrumovi Umovi’

Iz kaštelanskog Škija studija izniknuo je Podrumatik koji spaja elemente old school repa kojeg su naposljetku začinili elementima new schoola. Prvi singl ‘Podrumovi Umovi’ najavljuje album prvijenac ‘Ostaje Nam Se Samo Smijat’ koji izlazi pred kraj ljeta 2024. godine.

Podrumatik ‘Podrumovi Umovi’

Na pjesmi “Podrumovi Umovi” možemo čuti stihove iz kojih Podrumatik šalje jasne poruke da jednom kad krene nema stajanja jer njihovi umovi rade na glas jer drugačije ne znaju. Njihove repetirajuće fraze pozivaju vas na mijenjanje percepcija i uranjanje u dubinu Podrumatik izražaja.

Podrumatik je rap grupa iz Kaštela, nastala u podrumu kojeg danas nazivamo Škija studio. Grupa broji četiri člana, od kojih su Stee Lud i Zenza dva vodeća rap vokala, Milas koji je najčešće pjevni vokal, te producent Toka.

Grupa se oformila spontanim stjecajem okolnosti. Kroz druženje i zajedničke afinitete prema hip hop žanru prvi doticaj bio je pravljenje beatova, a malo kasnije i repanje.

“Otvoreno pristupamo stvaranju glazbe najviše iz ljubavi prema svim podžanrovima, te po našoj procjeni uzimamo najbolje od rapa i trapa od čega stvaramo vlastitu smjesu”, kažu iz Podrumatika.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X