Porto Morto i Darko Rundek u novom spotu ‘Hodaj’

Porto Morto, zagrebački bend porijeklom iz JeboTona, objavio je video spot za pjesmu ‘Hodaj’ na kojoj je ostvarena suradnja s prijateljem benda Darkom Rundekom. ‘Hodaj’ je drugi singl s drugog studijskog albuma benda naziva ‘Portofon’ koji je objavljen prije pola godine, te koji je u tom periodu primio odlične reakcije sve brojnije publike i kritike.

Porto Morto i Darko Rundek – Hodaj

“Ideja za spot je nastala na cesti, pa smo na cestu i izašli jednog ranog jutra, sjeli u kombi i krenuli na izlet. Tamo nije bilo ničeg osim kamera i divnog krajolika.” – izjavio je glasnogovornik benda Marijan Norman.

Bend je proteklih pola godine proveo promovirajući novi album po raznim regionalnim klubovima i festivalima (Tvornica Kulture, Kino Šiška, Kvaka 22, Ferragosto Jam, Velvet Festival, Indirekt Festival, Hoomstock…), a istim tempom nastavlja i jesensku sezonu koja kreće nastupima na Protfestu u Bijeljini i Indirekt Festivalu u Beogradu.

Režiju i montažu potpisuje Roko Crnić. Za kamera i kolor je bio zadužen Aron Kovačić, a kao dobri duh spota navedena je Maja Alibegović.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X