Posebne ulaznice ex-Yu građanima za Garden Festival

Pet smo dana od desetog i ujedno posljednjeg izdanja festival elektroničke glazbe Garden u Tisnom koji je gotovo rasprodan i čuva tek pokoju dnevnu ulaznicu za domaće posjetitelje po posebnim cijenama.

Bonobo
Bonobo

Nekima se možda neće svidjeti preferiranje nas Balkanaca, odnosno post-Yu žitelja, ali neki vid solidarnosti za nas deprimirane od europskih monetarnih standarda mora postojati. Naime, za građane nekadašnjih jugoslavenskih republika još uvijek su dostupne tjedne, dnevne i grupne ulaznice.

Tjedne ulaznice za ex-Yu građane iznose 700 kuna, dok dnevne variraju od 90 do 200 kuna. Ako vas je šestero naumilo uživati u ponajboljoj svjetskoj elektroničkoj glazbi u uvali Tisno, za 3500 kuna dobit ćete grupnu ulaznicu među kojima je jedna, dakako, gratis.

Dakle, za konkretnu kupovinu i više informacija ‘škljocnite’ do službenih stranica festivala.

Podsjetimo, za preuzimanje kupljenih ulaznica bit će vam potrebne osobne iskaznice. Prvog će dana u klubu Barbarella’s nastupiti trip hop-chill DJ mag Bobobo, poznat kao jedan od vodećih imena etikete Ninja Tune. Upravo će on otvoriti deseto izdanje kao jedan od najdražih gostiju festivala. Festivalski recept i ovaj put će sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, kao i zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno. Uz klub na otvorenom Barbarellas koji je zadužen za zabave noću i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku.

Kako biste se bolje snašli, donosimo vam i jednostavan plan lokacije, dok ćete raspored izvođača pronaći ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X