Posebne ulaznice ex-Yu građanima za Garden Festival

Pet smo dana od desetog i ujedno posljednjeg izdanja festival elektroničke glazbe Garden u Tisnom koji je gotovo rasprodan i čuva tek pokoju dnevnu ulaznicu za domaće posjetitelje po posebnim cijenama.

Bonobo
Bonobo

Nekima se možda neće svidjeti preferiranje nas Balkanaca, odnosno post-Yu žitelja, ali neki vid solidarnosti za nas deprimirane od europskih monetarnih standarda mora postojati. Naime, za građane nekadašnjih jugoslavenskih republika još uvijek su dostupne tjedne, dnevne i grupne ulaznice.

Tjedne ulaznice za ex-Yu građane iznose 700 kuna, dok dnevne variraju od 90 do 200 kuna. Ako vas je šestero naumilo uživati u ponajboljoj svjetskoj elektroničkoj glazbi u uvali Tisno, za 3500 kuna dobit ćete grupnu ulaznicu među kojima je jedna, dakako, gratis.

Dakle, za konkretnu kupovinu i više informacija ‘škljocnite’ do službenih stranica festivala.

Podsjetimo, za preuzimanje kupljenih ulaznica bit će vam potrebne osobne iskaznice. Prvog će dana u klubu Barbarella’s nastupiti trip hop-chill DJ mag Bobobo, poznat kao jedan od vodećih imena etikete Ninja Tune. Upravo će on otvoriti deseto izdanje kao jedan od najdražih gostiju festivala. Festivalski recept i ovaj put će sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, kao i zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno. Uz klub na otvorenom Barbarellas koji je zadužen za zabave noću i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku.

Kako biste se bolje snašli, donosimo vam i jednostavan plan lokacije, dok ćete raspored izvođača pronaći ovdje.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X