Poslušajte novu Sade nakon sedam godina

Već smo tijekom veljače objavili vijest kako će Sade participirati u soundtracku novog filma Ave Duvernay ‘A Wrinkle In Time’. Pjesma je s odgovarajućim videospotom jučer objavljena na Sadeinom Vevo YouTube kanalu.

Sade (Foto: Tomislav Sporiš)

Pjesma pod nazivom “Flower of the Universe” tako će biti dio soundtracka novog fima Ave Duvernay “A Wrinkle In Time”. “Moje kreativno partnerstvo sa Sade na ovoj pjesmi bilo je toliko povezano da sam preokrenula čitav svoj uobičajeni kreativni proces i koristila njene stihove kao dijelove stvarnog dijaloga unutar filma”, priznala je Duvernay u priopćenju.

“Flower of the Universe” ujedno je i prva nova glazba Sade nakon sedam godina. Podsjetimo, zadnji njeni  uratci  došli su kao bonus na Ultimative Collection, kompilaciji iz 2011. godine, a prije toga zadnji studijski album bio je “Soldier Of Love” iz 2010. godine.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X