Potvrđena Bowiejeva prisutnost na singlu ‘Reflektor’ Arcade Firea

‘Potvrđujemo da je David Bowie otpjevao mnoštvo pratećih vokala na pjesmi ‘Reflektor’ koju je producirao James Murphy iz LCD Soundsystema’ – post je na službenoj Facebook stranici Davida Bowieja.

  •  
  •  
David Bowie u Chicagu 2002. (Foto: Adam Bielawski / Wikipedia)

Spomenuti post rješava misteriju naslovnice izdanja singla „Reflektor“. Ilustracija je dizajnirana da izgleda kao tracklisting albuma koji izlazi 29. listopada, ali je u stvari samo dio teksta pjesme.

Kako je i najavljeno, Arcade Fire su u danas 9. rujna objavili interaktivni video „Just A Reflektor“. Producirao ga je Vincent Morisset, dugogodišnji suradnik grupe. „Just A Reflektor“ je kratki interaktivni film koji istražuje teme pjesme „Reflektor“ simultano kroz dvije uređaja; kompjutor i smartphone/tablet. Snimljen je na Haitiju, gdje je odrasla pjevačica benda Regine Chassagne. Priča prati djevojku koja putuje između unutrašnjeg i vanjskog svijeta, a u uključen je i gledatelj.

Arcade Fire - Just A Reflektor (režija: Vincent Morisset)

Sve što trebate je otići na justareflektor.com (preporučljivo preko Google Chromea i obavezno upaliti kameru)… Svakog čeka drugačije izdanje filma.

Očekuje se da večeras grupa objavi i klasični spot za pjesmu „Reflektor“ u režiji Antona Corbijna koji će se u potpunosti razlikovati od Morissetovog filma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X