Povratak Johna Carpentera glazbenim videom ‘Christine’

Glazbeni video spot ‘Christine’ predstavlja povratak Johna Carpentera režiji i najava njegove kompilacije ‘Antology: Movie Themes 1974-1998’ koja uskoro izlazi.

John Carpenter - Christine
John Carpenter – Christine

Carpenterov horor iz 1983. godine, “Christine” bio je ekranizacija romana Stephena Kinga, a lik progonitelja utjelovio je Plymouth Fury, američki automobil iz 1958. ujedno i glavni protagonist novog video spota; prvog vizualnog uratka koji je Carpenter objavio nakon horora “Odjel straha” iz 2010. godine.

Napeto noćno proganjanje mlade žene pustim ulicama od strane starog automobila ne završava posve u maniri Carpenterovih horora već njegovim osobnim pojavljivanjem za volanom “Christine”. Podsjećanje na jedan od 13 horora redatelja koji je započeo karijeru niskobudžetnim pronicljivm SF-om “Dark Star” te kultni status stekao s “Noć vještica”, “Stvor” i “Oni žive”.

Redatelj je ujedno i kompozitor poznatih glazbenih tema svojih filmova, a priliku čuti ih uživo američka će publika imati već u listopadu kada Carpenter kreće na koncertnu turneju i promociju kompilacije filmske glazbe.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X