Poziv na prijavu za prvi ciklus edukacijskih programa VisuaLab / EduSplash u 2016.

Multimedijska platforma za edukaciju i razvoj – VisuaLab / EduSplash poziva sve zainteresirane da se uključe u edukacijske programe u sklopu kojih će polaznici moći steći teorijska znanja i praktična iskustva u području audio-vizualnih umjetnosti, procesa stvaranja, provedbe, produkcije te naposljetku organizacije i provedbe događanja (koncerata, kazališnih predstava, perfomansa, festivala i sl.)

VisuaLab / EduSplash
VisuaLab / EduSplash

Edukacijski programi smišljeni su s ciljem uključivanja novih mladih zainteresiranih osoba u rad na realizaciji te organizaciji kulturnih događanja ne bi li se tako stvorila nova generacija umjetnika i radnika u području kulture i umjetnosti.

Polaznici koji su uspješno završili prvi edukacijski ciklus od ožujka do rujna 2015. godine trenutno sudjeluju u drugom ciklusu edukacijskih programa koji se odvija u razdoblju od 20. studenog 2015. do 20. siječnja 2016. U sklopu drugog ciklusa polaznici direktno sudjeluju u stvaranju, provedbi, praćenju i promociji programa Seasplash platforme #9 koja se održava od 12. prosinca 2015. do 1. siječnja 2016. Timovi polaznika različitih edukacijskih programa (organizacija i produkcija događanja, kamera i montaža, scenska rasvjeta, fotografija, produkcija zvuka uživo, vj-ing i video mapping) direktno sudjeluju u cjelokupnom procesu organizacije te realizacije kulturnog događanja te na taj način stječu jedinstveno iskustvo organizacije javnih kulturnih događanja.

Teorijski dio edukacijskih programa će se u 2016. godini odvijati od siječnja do ožujka (dva dana u tjednu u poslijepodnevnim i večernjim terminima) u Društvenom centru Rojc, a praktični dio od travnja 2016. na raznim lokacijama i kulturnim događanjima na području grada Pule. Nakon uspješno završenog teorijskog i praktičnog dijela pojedinog edukacijskog programa polaznici će dobiti priliku predstaviti svoje uratke te primijeniti stečena znanja i vještine aktivno sudjelujući u organizaciji i realizaciji javnih kulturnih događanja na području grada Pule. Edukacijski programi biti će besplatni za sve polaznike.

Prijave traju do 20. siječnja 2016. Edukacijski programi usmjereni su na 3 glavna tematska područja: zvuk / audio, video / foto / rasvjeta te produkcija / organizacija događanja.

Prijava

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X