Predsjednički kandidat Milan Bandić predstavio svoju službenu himnu

Pjesma ‘Zidjan’ koju izvode Sinestet feat. Alejuandro Buendija danas je na na službenoj Facebook stranici Muzej korupcije budućeg predsjedničkog kandidata Milana Bandića predstavljena kao službena himna njegove predstojeće kampanje za ulazak u predsjedničke dvore na Pantovčaku.

Predsjednički kandidat Milan Bandić

Pjesma je odabrana jer “štuje mentalitet našeg malog hrvatskog koruptivnog čovjeka i zagovara jednake vrijednosti kao predsjednik Bandić”, obrazloženo je na službenoj Facebook stranici kandidata.

Službena stranica je dan prije zaprimila puno upita, te je ponudila i odgovore na najčešće postavljena pitanja, što prenosimo u cijelosti:

1. Je li ovo zezancija?

– Ne. Milan Bandić je budućnost. Milan Bandić je rješenje!

2. Hoćemo li sakupljati potpise, gdje i kako?

– Da! Izbori još nisu raspisani, ne zna se ni datum izbora, ali želimo prikupiti bazu volontera koji će kad krene službena kandidatura sakupljati potpise. Prijavite se sa kontaktima kao volonter na [email protected] Svakako navedite grad/mjesto u kojem bi volontirali.

3. Koji je program Milana Bandića?

https://milanbandic.tv/program/

4. Koji je krajnji cilj ove kampanje?

Osvojiti izbore i Hrvatsku vratiti na pravi, izvorni put koji je zacrtao još otac domovine Franjo Tuđman – put korupcije.

Poslušajte službenu himnu Milana Bandića:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X