Predstavljen ‘Circles’, posthumni album Maca Millera

Obitelj Maca Millera predstavlja javnosti njegov šesti i posljednji studijski album ‘Circles’. Album je popraćen objavom dva nova singla ‘Good News’ i ‘Hand Me Downs’.

Mac Miller (foto: Christian Weber)

Nakon što je prošlog tjedna najavila album i podijelila novu pjesmu “Good News”, obitelj Maca Millera predstavlja javnosti njegov šesti i posljednji studijski album “Circles”. Album je od danas dostupan u digitalnom obliku, a pogledati možete i spot za najnoviji singl “Hand Me Downs”.

Zamišljen kao sestrinski album studijskog izdanja “Swimming”, nominiranog za nagradu Grammy 2018., album je dovršen uz pomoć producenta Jona Briona s kojim je Miller surađivao sve do trenutka svoje prerane smrti.

Iako se zvučno razlikuje od svog prethodnika, “Circles” krasne brojne odlike zbog kojih je “Swimming” bio kritički hvaljen. Miller je na njemu iskazao svoje vokalne sposobnosti pjevanjem te album obogatio pratećim session glazbenicima i intimnim, ispovjednim lirskim sadržajem.

Objava digitalnog izdanja popraćena je i ekskluzivnom kolekcijom modnih dodataka koji su online prodaji dostupni samo ograničeno vrijeme, počevši od danas do sljedećeg četvrtka, 23. siječnja, a u u Los Angelesu, New Yorku i Pittsburghu održavat će se pop up izložbe kojima će fanovi proslaviti glazbu i naslijeđe Maca Millera. Multimedijalne izložbe bit će ostvarene u partnerstvu s platformom Amazon Music, a sav neto prihod od prodaje bit će proslijeđen zakladi Mac Miller.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X