Predstavljeno Covid-19 zaštitno odijelo za koncerte i festivala

Jedna kompanija krenula je riješiti veliki problem skorašnje budućnosti.

Micrashell odijelo (Izvor: Production Club)

Production Club obično provodi dane radeći na “pozornicama i iskustvima” za klijente u svijetu igara, tehnologiji i glazbenoj industriji. Nakon što su vidjeli vijesti o ljudima koji se šeću plažama bez odgovarajuće zaštite, kreativni studio započeo je brainstorming kako bi izravno pronašao rješenje. Osmislili su Micrashell, zaštitno odijelo koje ljudi mogu nositi na glazbene festivale i klubove kako bi spriječili širenje Covid-19 virusa.

Miguel Risueno, šef izuma za Production Club, rekao je na NBC u Los Angelesu da je Micrashell “rješenje za zbližavanje ljudi”, a pritom još uvijek paze jedni na druge. “To je odijelo koje podiže vašu sigurnost i sigurnost drugih – u smislu da se nalazite u neposrednoj blizini čestica ili virusa u zraku – na novu razinu”, objasnio je i dodao: “Našim rješenjem nastojimo svima pružiti prostor jer naše rješenje ovisi o vašem vlastitom tragu, a ne od distanciranja.”

O čemu se konkretno radi, pogledajte u video prilogu ispod:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X