Premijera James Bond filma ‘Za smrt nema vremena’ odgođena zbog coronavirusa

Službeni datum početka prikazivanja novog filma o agentu 007 ‘James Bond: Za smrt nema vremena’ pomaknut je s 2. travnja 2020. na 12. studeni 2020. godine.

‘James Bond: Za smrt nema vremena’

Kratka službena izjava donosi obrazloženje tog poteza: “MGM, Universal Pictures , Michael G. Wilson i Barbara Broccoli su 4. ožujka službeno najavili, nakon pažljive i temeljne analize situacije na filmskom tržištu uzrokovane coronavirusom, da se početak prikazivanja filma “Za smrt nema vremena” odgađa za 12.11.2020. godine.”

Podsjećamo da u novom nastavku sage o Jamesu Bondu karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, po peti put tumači Daniel Craig.

Radnja filma kaže: Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te u Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo s činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

Novi film o Bondu, 25. po redu, režirao je Cary Joji Fukunaga, a scenaristi su: Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge i Fukunaga. Pored Craiga u ponovljenim ulogama vratili su se i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw i Jeffrey Wright, a nova lica u špijunskoj kampanji uključuju Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, Davida Dencik, Lashana Lynch i Billy Magnussen.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X