PREMIJERA: ‘Secret Little Sign’ – GoNoGo

Go No Go novim singlom najavljuju drugi pohod na studio čije je izdanje zakazano za jesen, a mi vam donosimo premijeru ‘Secret Little Sign’.

GoNoGo - 2nd

GoNoGo je hvaljeni zagrebački indie rock bend koji se na našoj godišnjoj listi domaćica našao na visokom trećem mjestu s prvijencem “First“, a upravo su pred objavom nasljednika prikladno naslovljenog “Second“. Drugi po redu EP ovog benda pod etiketom Geenger Records izlazi najesen, a najavljuje ga singl “Secret Little Sign” koji imate priliku premijerno preslušati na Ravno Do Dna.

“Secret Little Sign” slijedi prepoznatljivi zvučni obrazac benda svojom melodijskom linijom i pjevnošću što daju neopterećeni karakter pjesmi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jkv2Qdg86bY&feature=youtu.be[/youtube]

Zagrebački indie-rockeri bend djeluju od listopada 2011. godine, a sastavljen je od četvero već dobro poznatih glazbenika. Na vokalima i za gitarom našao se Tomislav Šnidarić (Ruiz, Yes Pes, Untold), Zdravko Šavor za drugom gitarom (Kiper, Garage Monsters, Paruzija), bubnjeve vodi Janko Kezele (Ruiz) dok basom upravlja Ivana V. (Mutual Of Omaha).

Više o bendu na službenoj Geenger Records i Facebook profilu Go No Go.

Go No Go će u četvrtak, 25. srpnja uz Joe 4, Killed A Fox, Ninu Romić i Parasol Caravan nastupiti u sklopu KSET Summer Jama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X