Procurile nove fotografije Tarona Egertona kao Eltona Johna u biopicu ‘Rocketman’

Da je po pitanju biopica Eltona Johna učinjen sjajan posao s castingom Tarona Egertona potvrđuje nova slika potpune transformacije u pop ikonu.

  • 12
    Shares
Taron Egerton kao Elton John u biopicu ‘Rocketman’ (izvor: Twitter)

Objavljene su nove fotografije s nadolazećeg biopica “Rocketman” o životu i djelu Sir Eltona Johna kojega, ovom prilikom, čini se sjajno kanalizira mladi velški glumac Taron Egerton. Inače, novi glazbeni biopic koji će pokriti uspon Eltona Johna, i to najviše u periodu 70-ih (slično kao i “Bohemian Rhapsody”) u kino distribuciju stiže već 31. svibnja.

Na najjasnijoj fotografiji koja je objavljena do sada Egertona pozira u punom “Elton moodu”, s bijelom kožnom jaknom ukrašenom perjem, dekoltiranom majicom i “buba” sunčanim naočalama. Slika će se inače koristiti i kao novi promo poster filma.

Produkcija je do sada već izbacila dvije fotografije Egertona kao Eltona Johna, jednu koja je pokrila njegov legendarni nastup Dodger Stadiumu u Los Angelesu 1975. godine te jednu iz glazbenog studija, a izbačen je i jednominutni “teaser-trailer” filma.

Interesantno je da je redatelj biopica Dexter Fletcher koji je, nakon odlaska Bryana Singera s redateljske stolice, režirao i “Bohemian Rhapsody”. U filmu se, uz Egertona, pojavljuje i Jamie Bell kao dugogodišnji Eltonov partner Bernie Taupin te Bryce Dallas Howard kao Eltonova majka.

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X