Procurili detalji oko novog filma Wesa Andersona uključujući i naslov i glumačku postavu

Iako se špekuliralo da poznati redatelj radi na mjuziklu smještenom u neposredan period nakon Drugog svjetskog rata tome, čini se, nije tako.

  • 9
    Shares
Wes Anderson (izvor: Wikipedia)

Kada se u posljednje vrijeme pričalo o novom filmu Wesa Andersona najviše se govorilo o svojevrsnom “mjuzikl nastavku koji to i nije” animiranog filma “Isle Of Dogs” koji je, ove godine, u gotovo jednakoj mjeri, što je istinska rijetkost, oduševio i kritiku i publiku.

No, kako piše IndieWire, izvori bliski produkciji novog Andersonovog filma, kao i samom redatelju, konačno su osporili ove navode. Umjesto toga, film koji je već dobio i ime – “The French Dispatch” – biti će svojevrsna posveta američkom dopisničkom birou u Parizu tijekom 20. stoljeća. Film će se, navodno, koncentrirati na tri različite priče, no ostali detalji scenarija nisu poznati. Glumačka postava jest.

Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Benicio del Toro i Jeffrey Wright već su potvrđeni, a da sve dobije sulude razmjere, pregovara se i sa Bradom Pittom, Natalie Portman i Leom Seydoux.

Nikakav datum eventualne kino distribucije nije naznačen. Snimanje filma započeti će sljedeće godine.

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X