Promocija glazbenog projekta JeboTon u Boogaloou

Nastupaju Prazna lepinja, Lobotomija, Spremište, Hren, Porto Morto i Antidepresiv.

Plakat za JeboTon

U četvrtak 14. srpnja s počekom u 20 sati će se u zagrebačkoj maloj dvorani kluba Boogaloo održati promocija glazbenog projekta “JeboTon” koji će nam predstaviti čak šest mladih bendova različitih glazbenih žanrova ali opet iste pripadnosti alternativne scene.

Kako sami kažu: “JeboTon je glazbeni projekt nekolicine žanrovski raznovrsnih bendova čiji izričaj varira od neviđenog do nečuvenog. Sve da ste i minimalistički tip koji će se zadovoljiti Praznom lepinjom ili pak želite začiniti izlazak nečim ljutim kao Hren, sigurni smo da je svatko od vas u jednom trenu života htio svirati u nekom Spremištu, pa makar zbog toga završili na Antidepresivima ili vam, ne daj Bože, morali napraviti Lobotomiju“.

Uz koncert će tu biti i party uz dobru mjuzu za koju će bit zaduženi rezident djevi Tomi Phantasma koji će vrtit new wave, punk rock i ska i Sasha The Cult koji će vrtit rockeriju, domaće hitover i pokoju reggae stvar, znaći sve od The Clasha, Ramonesa, Madnessa, Specialsa, Kawasaki 3Pa do Bob Marleya, a pustit će i koji video spot.

Uz sve ovo je i upad besplatan!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X