Promocija glazbenog projekta JeboTon u Boogaloou

Nastupaju Prazna lepinja, Lobotomija, Spremište, Hren, Porto Morto i Antidepresiv.

Plakat za JeboTon

U četvrtak 14. srpnja s počekom u 20 sati će se u zagrebačkoj maloj dvorani kluba Boogaloo održati promocija glazbenog projekta “JeboTon” koji će nam predstaviti čak šest mladih bendova različitih glazbenih žanrova ali opet iste pripadnosti alternativne scene.

Kako sami kažu: “JeboTon je glazbeni projekt nekolicine žanrovski raznovrsnih bendova čiji izričaj varira od neviđenog do nečuvenog. Sve da ste i minimalistički tip koji će se zadovoljiti Praznom lepinjom ili pak želite začiniti izlazak nečim ljutim kao Hren, sigurni smo da je svatko od vas u jednom trenu života htio svirati u nekom Spremištu, pa makar zbog toga završili na Antidepresivima ili vam, ne daj Bože, morali napraviti Lobotomiju“.

Uz koncert će tu biti i party uz dobru mjuzu za koju će bit zaduženi rezident djevi Tomi Phantasma koji će vrtit new wave, punk rock i ska i Sasha The Cult koji će vrtit rockeriju, domaće hitover i pokoju reggae stvar, znaći sve od The Clasha, Ramonesa, Madnessa, Specialsa, Kawasaki 3Pa do Bob Marleya, a pustit će i koji video spot.

Uz sve ovo je i upad besplatan!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X