Pronađeno troje mrtvih na glazbenom festivalu u Michiganu, sumnja se na trovanje ugljičnim monoksidom

Policija također istražuje smrt 30-godišnje žene pronađene na festivalskom terenu.

Faster Horses festival (Foto: fasterhorsesfestival.com)

Troje muškaraca umrlo je na festivalu country glazbe Faster Horses u Michiganu proteklog vikenda. Sumnja se na trovanje ugljičnim monoksidom.

Šerif okruga Lenawee potvrdio je da je skupina od pet muškaraca – svi u ranim 20-im – u subotu popodne (17. srpnja) pronađena u besvjesnom stanju u njihovoj kamp-prikolici.

Troje je proglašeno mrtvima na licu mjesta, dok su preostala dvojica odmah prebačena u kritičnom stanju iz kampa u bolnicu. Preživjeli se trenutno liječe od akutnog trovanja ugljičnim monoksidom. Kao uzrok trovanja navodi se veliki generator koji je radio u blizini kamp-prikolice unesrećenih u kampu.

Policija je izdala i priopćenje da generatori za napajanje moraju biti udaljeni od prostora gdje borave ljudi u festivalskim kampovima, ali se direkcija Faster Horses festivala toga očigledno nije držala. Također se istražuje i smrt ženske osobe koja je pronađena na festivalskom terenu nevezano za nesreću u festivalskom kampu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X