Prophets of Rage i Audioslave organiziraju anti-inauguracijski bal

Supergrupa Prophets of Rage, koja će ovog ljeta posjetiti i Zagreb, udružena s Audioslave, koji je još jedan obiteljski bend iz porodice Rage Against The Machine jer su u njemu svi njegovi instrumentalisti u društvu Chrisa Cornela za mikorofonom, organiziraju večeras protestni koncert, istog dana kada Donald Trump postaje američki predsjednik.

Plakat anti-inauguracijskog bala
Plakat anti-inauguracijskog bala

„Anti-inauguracijski bal je slavlje otpora. Otpora prema rasizmu. Otpora prema seksizmu. Otpora prema homofobiji. Otpora prema nasilništvu. Otpora prema uništavanju okoliša. Otpora prema fašizmu. Otpora prema Donaldu Trumpu“, stoji u koncertnoj pozivnici koja je ujedno i svojevrsni proglas jer ujedno izražava jaki i nedvosmisleni stav o stvarima koje će se uskoro dogoditi na američkoj i svjetskoj sceni.

„Buljimo u distopijsku noćnu moru, osim ako ne djelujemo SADA, osim ako ne pružimo otpor SADA. Namjera nam je stvaranje „Zona bez Trumpa“ (No Trump Zones) diljem zemlje, u našim domovima, našim školama, našim radnim mjestima i našim koncertnim pozornicama. Loši predsjednici ‘rade’ dobru glazbu. Pridružite nam se, bučno ćemo zajednički braniti naša prava, našu zemlju i naš planet“, stoji u nastavku pozivnice za večerašnji anti-inauguracijski bal u Los Angelesu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X