Prva snimka Briana Johnsona nakon napuštanja AC/DC

Početkom godine Johnson je, uslijed problema sa sluhom, doživio pravu dramu s bendom s kojim je proveo četiri desetljeća života, a nakon što je bio prisiljen napustiti bend na turneji ga je zamijenio Axl Rose.

Brian Johnson (Foto: Wikipedia)
Brian Johnson (Foto: Wikipedia)

Pjevač Brian Johnson nedavno se pojavio na pjesmi “Old Friends Don’t Come Easy” Greg Billings Banda, posljednjoj u dugoj seriji kolaboracija između Johnsona i Billingsa, čovjeka koji je legenda muzičke scene u Floridi od ranih 80-ih godina.

Pjesma će se naći na nadolazećem albumu “Boom Boom All Night!” na kojem će se kao gost pojaviti i Robin Zander, frontmen benda Cheap Trick.

Nakon napuštanja AC/DC, Johnson je započeo tretman s novim slušnim pomagalima koji minimaliziraju rizik od oštećenja sluha, dok istovremeno isporučuju glasniji čišći zvuk, a po vlastitom je priznanju bio oduševljen nakon testiranja proizvoda.

Osim ove suradnje s Billingsom, Brian Johnson započeo je i radijsku karijeru kao voditelj na emisiji The Producers, novom online radijskom programu Planet Rock. Emisija se bavi životima i karijerama nekih od najpoznatijih rock producenata.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X