Prva snimka Briana Johnsona nakon napuštanja AC/DC

Početkom godine Johnson je, uslijed problema sa sluhom, doživio pravu dramu s bendom s kojim je proveo četiri desetljeća života, a nakon što je bio prisiljen napustiti bend na turneji ga je zamijenio Axl Rose.

Brian Johnson (Foto: Wikipedia)
Brian Johnson (Foto: Wikipedia)

Pjevač Brian Johnson nedavno se pojavio na pjesmi “Old Friends Don’t Come Easy” Greg Billings Banda, posljednjoj u dugoj seriji kolaboracija između Johnsona i Billingsa, čovjeka koji je legenda muzičke scene u Floridi od ranih 80-ih godina.

Pjesma će se naći na nadolazećem albumu “Boom Boom All Night!” na kojem će se kao gost pojaviti i Robin Zander, frontmen benda Cheap Trick.

Nakon napuštanja AC/DC, Johnson je započeo tretman s novim slušnim pomagalima koji minimaliziraju rizik od oštećenja sluha, dok istovremeno isporučuju glasniji čišći zvuk, a po vlastitom je priznanju bio oduševljen nakon testiranja proizvoda.

Osim ove suradnje s Billingsom, Brian Johnson započeo je i radijsku karijeru kao voditelj na emisiji The Producers, novom online radijskom programu Planet Rock. Emisija se bavi životima i karijerama nekih od najpoznatijih rock producenata.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X