Prvi videospot novog šibenskog crossover aduta

Sanius Verantius nastavlja dobro utabanu stazu šibenskog crossovera, koji je globalno proslavio Maksim Mrvica. Njezin put počinje moderno aranžiranom Vivaldijevom skladbom ‘Presto’. Pogledajte spot!

Sanius Verantius (facebook)

U početku bijaše Maksim Mrvica. Onda se pažnja preselila u Rijeku i Dubrovnik, odakle su vladali 2Cellos. Sada se reflektori crossover scene vraćaju u Šibenik – mandolinistica Sanius Verantius, nakon podužeg sviračkog staža i podrobnih priprema, svojim prvi spotom najavljuje karijeru za koju će se tek vidjeti koliki će doseg imati.

Sanius Verantius (u privatnom životu arhitektica, imenom Sanja Vrančić) svoj optimizam temelji na činjenici da mandolina još uvijek nije komercijalno istrošena u world music i crossover svijetu te bi, mnogima i dalje egzotična, u rukama živopisne šibenske glazbenice mogla postati globalno zanimljiva.

Dok se to ne dogodi, Sanius – koja je svoj prvi spot „Presto“ sama i režirala – za ovu godinu najavljuje debitantski album i nastupe. Pa što bude…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uTT_KMh2ZxE[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute