‘Ptice od papira’ novi singl grupe Scarlet Notes

Zadarski alter rock trojac Scarlet Notes nastavlja predstavljati svoj koncept projekt nazvan ‘3/3’. Namjera im je u iduće dvije godine objaviti tri puta po tri tematski i ugođajno srodne pjesme s pratećim videospotovima te ih pri kraju razdoblja objediniti na albumu. Nakon zapaženog premijernog singla ‘Obrisi’, koji je objavljen krajem veljače, niz nastavljaju pjesmom ‘Ptice od papira’.

Scarlet Notes 'Ptice od papira'
Scarlet Notes ‘Ptice od papira’

“Pjesmom i spotom smo pokušali dočarati razgovor između dvije bliske osobe, koje usprkos razlikama, dijele i žive sličan život, osjećaje, probleme i (ne)uspjehe”, kratko objašnjavaju Scarlet Notes.

Snimanje, miks i produkciju potpisuje Jere Šešelja, mastering Luka Tralić Shot, a za video su zaslužni stalni suradnici iz zadarske Bifora video produkcije.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2QWFQ-FBpzg[/youtube]

Scarlet Notes je osnovan 2010. godine, a nastupa u sastavu Zrna (vokal, bas gitara), Josip (bubnjevi) i Leonardo (gitara). Privukli su pažnju publike i medija ulascima u finala HGF-a (2.mjesto), HR demo kluba te Zadarske gitarijade, što je rezultiralo objavljivanjem debitantskog albuma “Naivno srce”, koji su promovirali brojnim koncertima diljem Hrvatske te mini turnejom u Velikoj Britaniji.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X