Pueblo Ruiz ganja ‘takozvanu samostalnu karijeru’ te objavljuje pjesmu ‘Privremeno nedostupan’

Stigla je i četvrta pjesma Puebla Ruiza. Nekadašnji član Postolara Trippera, danas ganja ‘takozvanu samostalnu karijeru’ u kojoj mu se u stvaralaštvu slučajno ili namjerno pridružuju supruga i sin, s kojim je napisao i uglazbio ‘Padeži’, dok je supruga osmislila refren u pjesmi ‘Uglavnom’, tijekom ispijanja sokića pod vedrim nebom.

Pueblo Ruiz ‘Privremeno nedostupan’

Kako i zašto je došlo do četvrte pjesme u Ruizovoj samostalnoj karijeri, “ekskluzivno za medije” otkrio je sam Pueblo: “I tako malo pomalo, četvrta pisma izdana za Dallas Records. Šta reć’ o pismi, koju besidu? Snimalo se sve ko’ mene ukući, komene, umom home studio, a gitarski solo snimio je maestro Rioda Rioda iz udobnosti svoga doma pa smo se dobacivali gmailom. Top klasa muzičar, ma čudo od mužikanta, što bi rekli Amerikanci, ‘he deserves more recognition’. Ponešto perkusija odsviraše one and only Gjeematz Gjeemothy. Videospot snimao se mobitelom, smontirano u mobitelu upotrebom besplatnih aplikacija kao: Capcut, Snapchat, TikTok i osnovnih programa što dolaze s mobitelom. U vrijeme snimanja spota uletila su mi dva sviračka angažmana, doček nogometaša u Zadru i Nova godina u legendarnom Saturnusu tako da su se pohvatali kadrovi tih događanja i uvrstili se u ovaj videobroj.”

Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Pave Ruić a.k.a.Pueblo Ruiz, kameru Paul R. Bear, montažu Eywapp Cheeour, solo na gitari svirao je Rioda Rioda, a perkusije Gjeematz Gjeemothy.

Čujte i počujte pjesmu “Privremeno nedostupan”:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X