Pulski redatelj Andrej Korovljev snima film o Tusti

Andrej Korovljev sprema se u ožujku započeti sa snimanjem dokumentarnog filma o Branku Črncu Tusti, preminulom frontmenu KUD Idijota.

Tusta (Foto: Facebook)

“Tužan događaj, Tustina smrt, ostavila je dubok trag u meni, osjećao sam svoju emotivnu i moralnu obavezu napraviti film koji će objediniti sve ono što je Branko predstavljao generacijama i generacijama, kako u Puli tako i u cijeloj regiji”,izjavio je redatelj Branko Korovljev za Glas Istre.

Korovljev s dokumentarnim folmom o Tusti namjerava završiti svoju filmsku trilogiju koja tematizira Pulu iz do sada neotkrivenih ili manje poznatih rakursa. Do sada je snimio dva filma na tu temu: “Una Storia Polesana” i “Godine Hrđe”.

Film će producirati producentska kuća Factum, a HAVC je također izdvojio sredstva za snimanje dokumentarnog filma o prerano preminulom frontmenu KUD Idijota.

Obzirom da je film u fazi predprodukcije redatelj moli sve koji posjeduju video i foto materijale KUD Idijota u svojim kućnim kolekcijama i žele pomoći u kvalitetnom pričanju filmske priče da se jave na mail produkcije [email protected].

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X