Queens Of The Stone Age ponovno izdaju debitantski album uz ‘Like Clockwork’ i ‘Villains’

Albumi sadrže ekskluzivne nove i restaurirane naslovnice, postere i još mnogo toga.

Queens of the Stone Age (foto: Press)

Queens Of The Stone Age najavili su reizdanja triju albuma: istoimenog prvijenca iz 1998., zatim “Like Clockwork” iz 2013. te njihovog najnovijeg izdanja, ‘Villains’ iz 2017. godine. Ograničena izdanja uključuju posebne vinile u boji kao i ekskluzivne nove i restaurirane naslovnice, postere i drugo.

“Queens Of The Stone Age” ponovno je digitalno izdan danas, 22. rujna, a vinilno izdanje će uslijediti 21. listopada. Vraćen mu je izvorni popis pjesama i kao i originalna naslovnica Franka Kozika s već odavno rasprodanog izdanja. Reizdanje će sadržavati i obi-traku koju je dizajnirao dugogodišnji suradnik Boneface i bit će dostupno na standardnom crnom i ograničenom izdanju neprozirnog narančastog vinila. Oba su izdanja dostupna izravno u trgovini Queens Of The Stone Age, Matador Records i kod odabranih neovisnih prodavača.

“Like Clockwork” i “Villains” će biti ponovno objavljeni 9. prosinca. “Like Clockwork” dolazi u novom miksu s originalnih master vrpci i s alternativnom naslovnicom i obi-strakom s ograničenim neprozirnim aqua tiskom vinila dostupnim izravno od Queens Of The Stone Age i Matador Records, kao i ograničenim tiskom crvenog vinila dostupnim kod drugih trgovaca.

“Villains” dolazi u posebnom paketu povodom pete godišnjice i sadrži gravuru, obi-traku i potpuno novi poster Bonefacea, a izići će na ograničenom izdanju zelenog prozirnog vinila dostupnog isključivo putem Queens Of The Stone Age i/ili Matador Records, uz ograničeni bijeli vinil dostupan u drugim trgovinama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X