Quentin Tarantino izjavio da je ‘Bilo jednom… u Hollywoodu’ najbolji film koji je snimio

Oscarom nagrađenog redatelja ‘Paklenog šunda’ radijski voditelj Howard Stern je zamolio da odabere svoj najbolji film tijekom gostovanja u emisiji SiriusXM.

“Bilo jednom… u Hollywoodu”

“Godinama su me ljudi znali pitati takve stvari”, rekao je Tarantino i nastavio: “A ja bih rekao nešto poput, ‘Oh, svi su oni moja djeca.’ Zaista mislim da je ‘Bilo jednom… u Hollywoodu’ moj najbolji film.”

Tarantinova tvrdnja da je ‘Bilo jednom… u Hollywoodu’ njegov najbolji film došla je nakon što je redatelj nedavno opisao modernu filmsku eru kao “najgoru u povijesti” , uz 1980-te i 1950-te.

Quentin Tarantino (izvor: Wikipedia)

“Iako su 1980-te bile vrijeme u kojem sam vjerojatno gledao više filmova u životu nego ikad – barem što se tiče odlaska u kino – osjećam da su kinematografija 80-ih, zajedno s 50-ima, najgora era u povijesti Hollywooda. I može se usporediti sa sadašnjom erom” rekao je Tarantino u svom podcastu Video Archives.

Ta izjava se najviše odnosila na filmove o superherojima koje je Tarantino dodatno degradirao time da za snimati takve filmove treba biti plaćenik, a ne filmaš, te dodao da on nikad ne bi snimao filmove o superherojima jer se ne smatra plaćenikom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X