Radio Student je stigao do cilja – nabave novoga odašiljača, crowdfunding kampanja ide dalje

U samo šest dana kampanje ‘Nek´se daleko čuje!’ Radio Student je stigao do cilja, nabave odašiljača vrijednog 10.000, 00 američkih dolara.

Crowdfunding kampanja Radio Studenta
Crowdfunding kampanja Radio Studenta

Ohrabreni potporom slušatelja Radio Student nastavlja crowdfunding kampanju “Nek´se daleko čuje!” Za narednih 10.000,00 dolara prikupljenih u kampanji namjera je unaprijediti opremu novim slušalicama, mikrofonima, diktafonima i serverom, te osigurati polugodišnju plaću za jednog zaposlenika.

Organizacijska struktura Radio Studenta donedavno je imala samo jednog zaposlenog – glavnog urednika na čak 147 volontera i 54 emisije, što je jedinstven apojava u medijskom prostoru. Iako program počiva na radu studenata- volontera, netko to sve treba nadgledati i organizirati.

“Stoga smo odlučili pokušati prikupiti sredstva kako bismo platili još jednog zaposlenika – multimedijalnog specijalista, barem na 6 mjeseci. U konačnici to znači da će zvuk Radio Studenta biti bolji i jasniji, da će web streaming biti brži, da ćemo imati još bolje jinglove, reportaže, emisije, priloge. A kako bismo proslavili naš novi odašiljač, pozivamo vas da naš uspjeh proslavite s nama velikim tulumom za 21. rođendan u Močvari na kojem će nastupati Šumovi protiv Valova, (The) Lesser Men, Veja i Seine 24. studenog”, poručuju s Radio Studenta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X