Radio Student je stigao do cilja – nabave novoga odašiljača, crowdfunding kampanja ide dalje

U samo šest dana kampanje ‘Nek´se daleko čuje!’ Radio Student je stigao do cilja, nabave odašiljača vrijednog 10.000, 00 američkih dolara.

Crowdfunding kampanja Radio Studenta
Crowdfunding kampanja Radio Studenta

Ohrabreni potporom slušatelja Radio Student nastavlja crowdfunding kampanju “Nek´se daleko čuje!” Za narednih 10.000,00 dolara prikupljenih u kampanji namjera je unaprijediti opremu novim slušalicama, mikrofonima, diktafonima i serverom, te osigurati polugodišnju plaću za jednog zaposlenika.

Organizacijska struktura Radio Studenta donedavno je imala samo jednog zaposlenog – glavnog urednika na čak 147 volontera i 54 emisije, što je jedinstven apojava u medijskom prostoru. Iako program počiva na radu studenata- volontera, netko to sve treba nadgledati i organizirati.

“Stoga smo odlučili pokušati prikupiti sredstva kako bismo platili još jednog zaposlenika – multimedijalnog specijalista, barem na 6 mjeseci. U konačnici to znači da će zvuk Radio Studenta biti bolji i jasniji, da će web streaming biti brži, da ćemo imati još bolje jinglove, reportaže, emisije, priloge. A kako bismo proslavili naš novi odašiljač, pozivamo vas da naš uspjeh proslavite s nama velikim tulumom za 21. rođendan u Močvari na kojem će nastupati Šumovi protiv Valova, (The) Lesser Men, Veja i Seine 24. studenog”, poručuju s Radio Studenta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X