‘Radiohead je Coldplay za siromašne’ – izjavio voditelj Fox Newsa

Voditelj Greg Gutfeld izjavio je da je Radiohead sve ukrao od Coldplaya.

Thom Yorke i Chris Martin (Foto: Wikipedia)

Američka komičarka Kat Timpf ima Radiohead na piku. Početkom mjeseca gostovala je u Greg Gutfeld Showu i tada je komentirala kandidate za ulazak u Rock and roll kuću slavnih, među kojima je i Radiohead. “Njihova glazba je oplakivanje i cviljenje na ringtone zvukove”, izjavila je tada Timpf.

Očigledno se svidjevši domaćinu Gregu Gutfieldu, on ju je pozvao još jednom na Fox News. Dok se Timpf sprdala kako će se za Halloween odjenuti kao obožavateljica Radioheada koje je etiketirala kao “čudne, pothranjene i tužne”, Gutfield se nadovezao i izjavio: “Znaš, Radiohead je dobar bend, ali su sve ukrali od Coldplaya. Radiohead je Coldplay za siromašne”.

Pogledajte sporni moment ispod na 36.10:

Gitarist Radioheada Jonny Greenwood nedavno je odgovorio na Twitteru na provokaciju komičarki i voditelju mijenjajući svoju biografiju na Twitteru u: “Moj život buja od ponosa… čudno, pothranjeno i tužno”.

Za ulazak u Rock and roll kuću slavnih ove godine nominirao je 19 izvođača i grupa. Pored Radioheada nominirani Kate Bush, Rage Against The Machine, Depeche Mode, Bon Jovi, Judas Priest,Tthe Cars, Dire Straits, Eurythmics, J. Geils Band, LL Cool J, MC5, The Meters, The Moody Blues, Rufus featuring Chaka Khan, Nina Simone, Sister Rosetta Tharpe, Link Wray i The Zombies. Jedan od uvjeta je da je prvi singl ili album morao biti objavljen prije 1992. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X