Radiohead u šoku zbog pogibije člana njihovog tima

Philip Selway objavio je na stranci Radioheada kako su članovi grupe duboko pogođeni gubitkom života njihovog tehničara zaduženog za bubnjeve uslijed rušenja pozornice u Kanadi.

Thom Yorke - Radiohead (Foto: Wikipedia)

Scott Johnson, tehničar za bubnjeve koji je radio s Radioheadu na njihovoj sjevernoamaeričkoj turneji preminuo je u subotu nakon što se pozornica u Downsview Parku u Torontu srušila na njega prije samog nastupa.

Selway, bubnjar Radioheada je napisao: „Svi smo u šoku zbog gubitka Scotta Johnsona, našeg prijatelja i kolege. Bio je drag čovjek, pozitivna i vesela duha. Također je bio iznimno vješt i vrijedan član našeg tima. Nedostajat će nam puno i posebno suosjećamo s njegovom obitelji i svima koji su mu bili bliski.“

Pozornica u Torontu srušila se sat prije ulaska publike u koncertni prostor, a kanadske vlasti još uvijek istažuju uzroke nesreće u kojoj su bile ozlijeđene još tri osobe.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X