Radislav Jovanov Gonzo snimio spot ‘Ima ih’ Rudek Cargo Trija

‘Pjesma ‘Ima ih’ se svakodnevno puni novim smislovima. Neka i ovaj spot pomogne da bolje čujemo njihov odjek u sebi’ – Darko Rundek

Rundek Cargo Trio - Ima ih
Rundek Cargo Trio – Ima ih

Prije nešto manje od tri mjeseca predstavljen je treći službeni singl s novog i hvaljenog albuma „Mostovi“ Rundek Cargo Trija – „Ima ih“. Ova pjesma ima poruku koja stiže ravno usred izbjegličke krize i britko niže poteze čovječanstva koji su nas doveli do toga da se bojimo, da se ne borimo i da se sramimo onog što jesmo. Moćan singl sada je dobio i svoj jednako snažan video spot. Spot je sniman u Zagrebu i Beogradu pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza.

„Video spot za pjesmu „Ima ih“ se asocijativno poigrava sa svjetovima kapitalista i birokracije te svijetom klošara i beskućnika koje igraju sami članovi Cargo benda i Darko Rundek . Mračni duhovi koji promatraju svijet oko sebe, grad Beograd pa i Zagreb…mada to u ovom spotu nije toliko bitno. Bitna je atmosfera dualizma i sarkazma, a ne lijepi kadrovi. Hvala cijelom bendu“ – izjavio je Gonzo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYOEMK2F0Jg[/youtube]

Nakon nježnog i romantičnog singla „Don Juan“, „Ima ih“ je ozbiljan singl s novog albuma koji već do sada ima niz izuzetnih recenzija i kotira kao jedno od najboljih izdanja unazad 10-ak godina.

Stihovi su pomno pisani, nisu prolazni – vječni su i kritički orijentirani prema trenutnom stanju u društvu…uostalom može li Darko Rundek pisati drugačije?

„Ovime izjavljujem da je video klip Radislava Jovanova – Gonza spreman ugledati svjetlo vaših ekrana, na naše, a nadamo se i vaše zadovoljstvo. Snimili smo ga pri punoj svijesti u Zagrebu i Beogradu, doprinoseći tako “popravljanju” mostova između ova dva grada, iako ove lokacije za poruke pjesme “Ima ih” i njenog spota nisu bitne. Mogle su to biti bilo koje dvije suvremene metropole.”Ima ih” se svakodnevno puni novim smislovima. Neka i ovaj spot pomogne da bolje čujemo njihov odjek u sebi“. – Darko Rundek.

Rundek Cargo Trio i dalje nastavlja svoju turneju. Od petka 27.11.2015. slijedi im desetak koncerata u Srbiji i Makedoniji, nakon čega se ponovo vraćaju u Bosnu i Hercegovinu te Hrvatsku, gdje ćete ih moći vidjeti na proljeće 2016.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X