Rage Against The Machine osujetili preprodavače i skupili 3 milijuna dolara za donacije

Bend je odlučio zadržati 10% ulaznica za sve predstojeće koncerte kao strategiju protiv preprodavača ulaznica i prodati ih kako bi pomogli aktivističkim organizacijama i udrugama u svakom gradu u kojem će nastupiti.

Rage Against The Machine (Foto: Wikipedia)

“Držimo rezervu od 10%  nasumično odabranih ulaznica za različite sektore svih koncerata kako bi ih prodali po većoj cijeni (ali dovoljno niskoj da osujetimo preprodavače). Donirat ćemo  100% tog novca iznad osnovne cijene ulaznice humanitarnim i aktivističkim organizacijama u svakom gradu”, napisao je bend, ali i njegovi članovi na svojim profilima.

Kao odgovor obožavatelju koji je nudio oko tisuću američkih dolara za ulaznicu, Tom Morello je napisao na Twitteru: “100% novca iznad osnovne cijene ulaznice ide kao donacija tom gradu. Cijene dakako fluktuiraju od grada do grada, ovisno o preprodavačima. Kad ćemo imati finalne brojke, mi ćemo ih objaviti. Skupili smo tri milijuna dolara u prvih 48 sati. Zasad smo stopirali oko  85% preprodavača. Svako preprodavanje je užasno i mi ćemo se nastaviti boriti protiv toga.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X