Rage Against The Machine osujetili preprodavače i skupili 3 milijuna dolara za donacije

Bend je odlučio zadržati 10% ulaznica za sve predstojeće koncerte kao strategiju protiv preprodavača ulaznica i prodati ih kako bi pomogli aktivističkim organizacijama i udrugama u svakom gradu u kojem će nastupiti.

Rage Against The Machine (Foto: Wikipedia)

“Držimo rezervu od 10%  nasumično odabranih ulaznica za različite sektore svih koncerata kako bi ih prodali po većoj cijeni (ali dovoljno niskoj da osujetimo preprodavače). Donirat ćemo  100% tog novca iznad osnovne cijene ulaznice humanitarnim i aktivističkim organizacijama u svakom gradu”, napisao je bend, ali i njegovi članovi na svojim profilima.

Kao odgovor obožavatelju koji je nudio oko tisuću američkih dolara za ulaznicu, Tom Morello je napisao na Twitteru: “100% novca iznad osnovne cijene ulaznice ide kao donacija tom gradu. Cijene dakako fluktuiraju od grada do grada, ovisno o preprodavačima. Kad ćemo imati finalne brojke, mi ćemo ih objaviti. Skupili smo tri milijuna dolara u prvih 48 sati. Zasad smo stopirali oko  85% preprodavača. Svako preprodavanje je užasno i mi ćemo se nastaviti boriti protiv toga.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X