Rakete i Kristijan Beluhan snimili zajednički singl ‘Ponekad mi daš’

Rakete su na novom singlu ugostile prijatelja, pjevača i glumca.

Rakete i Kristijan Beluhan ‘Ponekad mi daš’

Drugi singl benda Rakete, iza kojeg stoje Ivana Starčević i Vladimir Mirčeta, predstavlja suradnju s Kristijanom Beluhanom. Pjesma “Ponekad mi daš” nestala je dosta davno, priznaju Ivana i Vlado, ali baš zato im je posebna jer okuplja neke od najdražih suradnika.

“Prije svega, Vlado i ja smo autori glazbe, Marta Muždalo i ja smo autorice teksta, a aranžman je uz Vladu radio Jura Ferina, za produkciju su zaduženi Vlado Mirčeta, Jura Ferina i Pavle Miholjević, a m. Jako bitan naš pridruženi član, vrsni pjevač Matija Antolić je još jednom oplemenio pjesmu svojim prekrasnim vokalima. I naravno tu je naš gost Kiki Beluhan. A savršeni video na kraju je sklopio Dalibor Barić” predstavila je Ivana Starčević tko sve stoji iza novog singla.

Suradnja s Kikijem, objašnjava, došla je dosta prirodno: “Kako je Vlado puno s njim surađivao u Mayalesima, tako sam i ja s Kikijem već više puta pjevala duete i koncerte. Vlado je dobio ideju da bi ova pjesma mogla biti muško- ženski duet i da bi to trebali biti Kiki i ja, i meni se to učinilo kao sjajna ideja.” – kaže Ivana, a na nju se nadovezuje Kristijan Beluhan: “Pjesma mi je odmah zvučala nekako japanski, a s obzirom da jako volim Japan, bila je to ljubav na prvo slušanje. Drago mi je što je i redatelj spota Dalibor Barić imao istu impresiju, pa u spotu ima dosta japanskih motiva.” – kaže Kristijan i dodaje: “Ivana i ja dugo surađujemo i prijateljujemo. Ivana je predivna svestrana umjetnica i predivno pjeva. Imamo dobru kemiju i slične glazbene estetike. Fan sam Raketa od samog početka.”

A priliku da pjesmu “Ponekad mi daš” predstavi uživo Ivana i Rakete će imati već 25. lipnja kada Ivana nastupa na Femme nouvelle festivalu u zagrebačkoj Laubi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X