Rambo Amadeus optužen za seksualno uznemiravanje

Nakon prijave se oglasio UNICEF i priopćio da je angažman s Rambom suspendiran do daljnjega.

Rambo Amadeus u Tvornici kulture (Foto: Vedran Metelko)

Lejla Kašić, producentica crnogorske televizijske emisije Dnevnica, optužila je glazbenika Antonija Pušića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje tijekom snimanja emisije, javlja N1. O svemu je obavijestila i UNICEF čiji je glazbenik ambasador dobre volje.

“Jučer sam na snimanju epizode ‘Dnevnice’ doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne osobe, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus. To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Nakon verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov dojam da možemo biti dobri prijatelji,” napisala je Kašić u objavi na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Kašić (@lejlakasic)

U izjavi za podgoričke Vijesti potvrdila je incident, dodavši da kao dokaz postoji i snimljeni materijal.

“To je pogrešno na toliko mnogo nivoa. Takva osoba radi s najranjivijom kategorijom – djecom. Razmišljala sam šta da radim jer naše institucije nisu reagirale na mnogo teže slučajeve, šute na femicid, obiteljsko nasilje… Odlučila sam da neću šutjeti. Zbog svih djevojčica koje iz bilo kojeg razloga misle da moraju šutjeti. Moja moralna, građanska i ženska dužnost i obveza jest da kažem”, rekla je Kašić.

Rambo Amadeus nije odgovarao na pozive medija, javlja N1, no nakon prijave se oglasio UNICEF i priopćio da je angažman s Rambom suspendiran do daljnjega. “UNICEF ima politiku nulte tolerancije prema bilo kojem obliku seksualno neprimjerenog ponašanja jer je ono u suprotnosti s ključnim vrijednostima UNICEF-a”, objavila je agencija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X