Raspisan 9. natječaj za ‘doFuraj svoj film!’

‘doFuraj svoj film!’ – natječaj je kratkog amaterskog filma koja se devetu godinu zaredom odvija kao jedan od popratnih programa Festivala igranog filma u Puli. Natječaj je otvoren do 1. lipnja 2012. godine, a prijavljeni filmovi bit će prikazani u sklopu 59. festivala igranog filma u Puli koji se održava od 14. do 28. srpnja 2012. godine.

doFuraj svoj film

Na natječaj se mogu prijaviti autori s uratkom u trajanju do 1 minute u .avi video formatu. Film može i ne mora biti montiran, a jedan autor može sudjelovati s najviše dva filmska uratka.

Filmovi uvršteni u natjecateljski program natječu se u sljedećim kategorijama:
– najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija (odluku donosi žiri sastavljen od strane organizatora),
– najbolji film po glasovima publike (odluku donose posjetitelji online glasovanjem na www.max.tportal.hr od 15. lipnja do 1. srpnja).

Vrlo vrijednu nagradu za najbolji film po odluci stručnog žirija, koju T-com dodjeljuje kao partner Festivala, uručiti će se na Svečanoj dodjeli nagrada u Areni, 28. srpnja. Pobjedniku i njegovoj pratnji osigurati će se besplatan smještaj u Puli od 26. do 29. srpnja.

Svetlana Barać, voditeljica programa „doFuraj svoj film“ navodi: „Revijom kratkog amaterskog filma nastoji se potaknuti zainteresiranost za filmsku umjetnost, s naglaskom na samoj ideji i jedinstvenosti samog autora, odnosno akciji ili motivaciji koja pokreće autora, a ne na tehnici ili kvaliteti sredstava snimanja.“

Sve ostale potrebne informacije u svezi sudjelovanja nalaze se na internetskoj stranici www.pulafilmfestival.hr u dijelu popratnih programa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X