Raspisan je natječaj za Nagradu Milan Mladenović 2022

Zaklada Milana Mladenovića raspisala je natječaj za Nagradu Milan Mladenović 2022. Pod sloganom ‘Prijavi svoju stvar’ natječaj je otvoren do 31. svibnja 2022. godine.

Natječaj za Nagradu Milan Mladenović 2022

Pravo sa sudjelovanje za Nagradu Milan Mladenović imaju autori i izvođači iz svih zemalja bivše Jugoslavije, s pjesmom s tekstom na nekom od jezika koji se govore na teritoriji bivših jugoslavenskih republika, uključujući i jezike manjina:

– Jedan izvođač, autor ili grupa autora može prijaviti samo jednu pjesmu na natječaju za Nagradu.
– Pjesme koje se natječu za Nagradu trebaju biti objavljene između 1. srpnja .2021. i 31. svibnja 2022. godine.
– Prijave mogu podnositi autori, izvođači ili izdavači putem formulara dostupnog na internet stranici Zaklade – milanmladenovic.com.
– Natječaj se zaključuje u ponoć 31. svibnja 2022. godine.

Nagrada Milan Mladenović je ustanovljena sa ciljem da potiče glazbeno stvaralaštvo koje odlikuju vrijednosti svоjstvene Milanovoj umjetničkoj zaostavštini, a dodjeljuje se za najbolju pjesmu sa prostora bivše Jugoslavije na svečanosti 21. rujna – na dan Milanovog rođenja.

O pobjedničkoj pjesmi ove godine odlučuje regionalni žiri u sastavu Mile Kekin (Hrvatska), Sonja Lončar (Srbija), Matjaž Manček (Slovenija), Edo Plovanić (Hrvatska) i Dragiša Uskoković Ćima (Srbija). Stručni žiri će prvo odabrati 12 finalista koji će biti objavljeni na promotivnoj kompilaciji u produkciji Zaklade Milana Mladenovića, a dobitnici ovogodišnjeg priznanja biće nagrađeni i novčano. Nagrada iznosi 3.000 eura.

Pored prijavnog formulara na stranici milanmladenovic.com dostupna je i kompletna dokumentacija koja se tiče uvjeta natječaja i pravila o dodjeljivanju nagrade.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X