Ravno do dna fan klub Vas vodi na koncert Lizz Wright u Kino SC-a

Ravno do dna ima osiguranu određenu količinu ulaznica za koncert Lizz Wright koji će se održati u nedjelju 10. ožujka. Postanite dio našeg fan cluba, jer osim što ćete znatno uštedjeti, tim činom pomažete i rad portala Ravno do dna. Osim toga ulaznice su za članove fan cluba jeftinije nego u redovnoj prodaji.

Lizz Wright

Pravila: Pošaljite e-mail na [email protected] nakon čega ćete povratno dobiti našu potvrdu rezervacije s kratkim uputama kako postajete član Ravno do dna fan kluba s minimalnom donacijom od 20 EUR za što ćete za uzvrat od nas dobiti poklon zahvalnosti u obliku ulaznice za koncert Lizz Wright u Kinu studentskog centra, čime ćete u sličnim budućim akcijama moći postići znatne uštede i prisustvovati koncertnim događanjima po vlastitom ukusu. (Podsjećamo da je regularna cijena ulaznice 25 EUR, a na dan koncerta 30 EUR).

Broj ulaznica je ograničen.

Stanje ulaznica: Ulaznica više nema.

Jedna od najboljih svjetskih pjevačica bluesa, gospela i jazza, Lizz Wright, 10. ožujka dolazi na 15. Zagreb Jazz Festival.

Lizz Wright u Zagrebu nastupa neposredno prije objavljivanja svojeg osmog albuma, “Shadow”, kojim nastavlja izdavačku aktivnost za vlastitu diskografsku kuću Blues & Greens Records. Tim izdanjem rezimira dosadašnju dvadesetogodišnju diskografsku karijeru i ponovno promovira gospel, ali i blues koji je sve prisutniji u njezinu stvaralaštvu otkako je nastanjena u Chicagu.

Saznajte više:

Lizz Wright: Cijenim transcendentalni aspekt gospel glazbe

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X