Ravno do dna fan klub Vas vodi na koncert The Smile u Pulu!

Ravno do dna ima osiguranu određenu količinu ulaznica za koncert The Smile koji će se održati u subotu 15. lipnja. Postanite dio našeg fan cluba, jer osim što ćete znatno uštedjeti, tim činom pomažete i rad portala Ravno do dna. Osim toga ulaznice su za članove fan cluba jeftinije nego u redovnoj prodaji.

The Smile (Foto: Frank Lebon)

Pravila: Pošaljite e-mail na [email protected] nakon čega ćete povratno dobiti našu potvrdu rezervacije s kratkim uputama kako postajete član Ravno do dna fan kluba s minimalnom donacijom od 60.00 EUR za što ćete za uzvrat od nas dobiti poklon zahvalnosti u obliku ulaznice za koncert The Smile u Malom rimskom kazalištu u Puli, čime ćete u sličnim budućim akcijama moći postići znatne uštede i prisustvovati koncertnim događanjima po vlastitom ukusu. (Podsjećamo da je regularna cijena ulaznice u pretprodaji 75.00 EUR).

Broj ulaznica je ograničen.

Stanje ulaznica: Ulaznica ima.

Koncert superbenda The Smile seli se na spektakularnu novoobnovljenu pozornicu Malog rimskog kazališta u samom srcu PuleThe Smile, bend kojeg čine Thom Yorke i Jonny Greenwood iz Radioheada, jednog od najutjecajnijih bendova današnjice i Tom Skinner iz Sons of Kemet nastupit će u Puli 15. lipnja. Malo rimsko kazalište je nakon dvije tisuće godine ponovno stavljeno u svoju izvornu funkciju prošle godine te, nakon zahtjevne obnove, predstavlja jedan od najspektakularnijih koncertnih prostora u ovom dijelu Europe. Pozornica s monumentalnim, 330 četvornih metara velikim ekranom, jedinstvenog ugođaja i akustičke kvalitete bit će idealna pozadina za drugi posjet ovog mladog, ali već velikog benda Hrvatskoj. Koncert je dio je europske turneje na kojoj će The Smile od ožujka do kolovoza posjetiti preko 15 zemalja, a na svima koncertima kao gost nastupit će i britanski glazbenik James Holden.

Saznajte više:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X