Ravno do dna fan klub Vas vodi na koncert Yanna Tiersena u Tvornicu kulture

Ravno do dna ima osiguranu određenu količinu ulaznica za koncert Yanna Tiersena koji će se održati 5. ožujka. Postanite dio našeg fan cluba, jer osim što ćete znatno uštedjeti, tim činom pomažete i rad portala Ravno do dna. Osim toga ulaznice su kod nas 7 EUR jeftinije nego u redovnoj prodaji.

Yann Tiersen (foto: Richard Dumas)

Pravila: Pošaljite e-mail na [email protected] nakon čega ćete povratno dobiti našu potvrdu rezervacije s kratkim uputama kako postajete član Ravno do dna fan kluba s minimalnom donacijom od 35 EUR za što ćete za uzvrat od nas dobiti poklon zahvalnosti u obliku ulaznice za koncert grupe Yanna Tiersena u Tvornici kulture, čime ćete u sličnim budućim akcijama moći postići znatne uštede i prisustvovati koncertnim događanjima po vlastitom ukusu. (Podsjećamo da je regularna cijena ulaznice 42 EUR).

Broj ulaznica je ograničen.

Stanje ulaznica: ulaznica ima.

Svestrani bretonski glazbenik Yann Tiersen, najavio je europsku turneju Kerber Complete Tour: Solo Piano + Electronics u sklopu koje 5. ožujka 2024. stiže u zagrebačku Tvornicu Kulture, gdje će izvesti izbor svojih novih solo klavirskih i elektroničkih djela.

Yann Tiersen, široj publici najpoznatiji je kao autor glazbe za filmove “Amélie” i “Good Bye Lenin!” bavi se glazbom veći dio svog života, pomičući granice između žanrova koristeći različite instrumente – starinske sintesajzere, električnu gitaru, klavir, violinu, semplere, Ondes Martenot pa čak i pisaći stroj. Dok u svojim albumima, njih skoro 20 izdanih od 1995. godine, istražuje povezanost s prirodom, različitim mjestima i svojom ljubavi prema keltskim jezicima, jednako privlači ljubitelje eksperimentalne i elektroničke glazbe, klasike i rocka.

Kerber Complete Tour: Solo Piano + Electronics turneja usredotočit će se na stvaranje osobnih veza, pronalaženje ljudi i mjesta koja bi bila nemoguća unutar ograničenja uobičajene turneje. Bez posade, vozača ili ikakve uobičajene hektičnosti turneje, Tiersen će putovati Europom sam u svom kamperu, izbjegavajući autoceste, zaustavljajući se kako bi svirao u gradovima i selima, a planira dogovoriti i večeru kod prijatelja, promotora, vlasnika kluba i njegovih obožavatelja. Turneja će započeti u Orleansu u Francuskoj i putovati po cijeloj Europi, završavajući u Bretanji.

Turneja je nastavak jedinstvene turneje iz 2023. na kojoj je Tiersen putovao na jedrilici iz svog doma na otoku Ushantu u Bretanji preko Irske, na Farske otoke, u Škotsku, Liverpool i Wales. Turneja je bila strukturirana tako da omogući različitim zajednicama da pozovu umjetnika na nastup, što je rezultiralo nezaboravnim koncertima u pubovima, crkvama, pod šatorom, u trgovinama ploča, eko selu, bivšem konzulatu i društvenim centrima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X