‘Ravno do dna’ grupe Azra očekivano najprodavaniji album u Hrvatskoj

Vinilno reizdanje trostrukog live albuma grupe Azra ‘Ravno do dna’ (Croatia Records) postiglo je veliki uspjeh na domaćem glazbenom tržištu, može se reći potpuno očekivano obzirom na turbulentne okolnosti koje ga prate prethodnih tjedana.

Azra ‘Ravno do dna’

Album “Ravno do dna” grupe Azra, čije originalno izdanje datira iz 1982. godine, debitirao je na broju jedan ovotjedne Top-liste prodaje domaćih izdanja u Hrvatskoj. Izdanje je postalo 21. album koji je došao na prvo mjesto liste najprodavanijih tijekom 2022. godine.

Prošlotjedni broj jedan, album “Buđenje” (remaster 2022.) (Croatia Records) grupe Parni valjak ovoga tjedna nalazi se na drugoj poziciji, dok se Valentin s “Uzmi ili ostavi” (Croatia Records) vratio među najprodavanije albume u Hrvatskoj na trećem mjestu. Sastav Pop Mašina s remasteriranim izdanjem albuma “Kiselina” (Croatia Records) popeo se pet mjesta i nalazi se na četvrtoj poziciji, a Top 5 najprodavanijih domaćih izdanja zatvara Riblja čorba s pločom “Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju” (Croatia Records).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 29. kolovoza do 4. rujna, a možete je pronaći na stranici top-lista.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute