Razišli se Kylie Minogue i Terry Blamey

Nakon 25 godina suradnje Kylie Minogue i njen menadžer Terry Blamey su objavili kraj najuspješnije glazbene poslovne suradnje u Australiji i šire.

Kylie Minogue i terry Blamey (Foto: Wikipedia i Amawards.org)

Glazbeni menadžer Terry Blamey za razloge prekida suradnje s Kylie Minogue iznosi: “Kylie je odlučila malo smanjiti pritisak svoje glazbene karijere kako bi se više posvetila sebi i glumačkoj karijeri. To ne znači da se više neće baviti glazbom već da će se od toga malo odmoriti.”

Na dodjeli Peter Grant nagrade za menadžerska dostignuća u glazbenoj profesiji održanoj 27.studenog u Londonu Kylie je čestitala svom dugogodišnjem poslovnom partneru riječima: “Terry, hvala ti puno za sve. Hvala ti što si pomogao devetnaestogodišnjakinji da postane žena i umjetnica. Za budućnost.”

Blamey je počeo suradnju s Kylie na njenom debi singlu “The Loco-Motion” 1987. godine, pratio ju je na prvom koncertu u Tokyo Dome 1990. godine i producirao je sve njene koncerte i DVD-e zabilježenih nastupa.

Blamey je počeo raditi menadžment umjetnika 1966. godine, a 1973. zajedno s Michaelom Gudinskim započeo je raditi u novo pokrenutoj firmi Premier Artists. Osim lansiranja karijere Kylie, Blamey je odgovoran i za karijeru njene sestre Dannii.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X