Red Hot Chili Peppers će prvi na svijetu emitirati Live Stream 360 stupnjeva

Koncert će se održati u utorak 6. rujna u dvorani Kraftwerk Berlin, a u 360 stupnjeva live streamingu moći će sudjelovati i fanovi iz Hrvatske, Makedonije i Albanije.

Red Hot Chili Peppers - Live in Berlin 360
Red Hot Chili Peppers – Live in Berlin 360

Deutsche Telekom će u utorak 6. rujna prvi na svijetu predstaviti live koncert u 360 stupnjeva. Koncert će se održati dvorani Kraftwerk Berlin, a u centru zbivanja naći će se Red Hot Chili Peppers i najnovija tehnička inovacija. Koncert će se održati u sklopu Telekom Street Gigsa.

Live streaming bit će dostupan na stranicama Hrvatskog, Makedonskog i Albanskog Telekoma u utorak 6. rujna u 20 sati.

Hrvatska – LINK

Fanovi Peppersa te korisnici smartphoneova, cardboarda i opreme kao što je Samsung Gear VRimat će jedinstvenu priliku doživjeti digitalni koncert na način na koji do sada to još nikada nije izvedeno; gledat će koncert iz apsolutno nove perspektive, imat će priliku stajati točno do benda na pozornici i priliku da gledaju koncert preko njihovih ramena.

Kao jedni od najuspješnijih bendova u povijesti rocka, Red Hot Chili Peppers do sada su prodali nevjerojatnih 60 milijuna albuma. Njihove pjesme “Californication“, “Give it Away“ i “Under the Bridge“ smatraju se jednim od najvećih hitova ikad. Peppersi traju preko tri desetljeća i konstantna su inspiracija fanovima diljem svijeta, a njihov posljednji studijski album “The Getaway“kojeg je producirao Danger Mouse zasjeo je na čelnim pozicijama najprodavanijih albuma u svijetu. Iznimka nije ni Hrvatska gdje se album prošloga tjedna našao na čelnoj poziciji najprodavanijih albuma.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X