Red Hot Chili Peppers će prvi na svijetu emitirati Live Stream 360 stupnjeva

Koncert će se održati u utorak 6. rujna u dvorani Kraftwerk Berlin, a u 360 stupnjeva live streamingu moći će sudjelovati i fanovi iz Hrvatske, Makedonije i Albanije.

Red Hot Chili Peppers - Live in Berlin 360
Red Hot Chili Peppers – Live in Berlin 360

Deutsche Telekom će u utorak 6. rujna prvi na svijetu predstaviti live koncert u 360 stupnjeva. Koncert će se održati dvorani Kraftwerk Berlin, a u centru zbivanja naći će se Red Hot Chili Peppers i najnovija tehnička inovacija. Koncert će se održati u sklopu Telekom Street Gigsa.

Live streaming bit će dostupan na stranicama Hrvatskog, Makedonskog i Albanskog Telekoma u utorak 6. rujna u 20 sati.

Hrvatska – LINK

Fanovi Peppersa te korisnici smartphoneova, cardboarda i opreme kao što je Samsung Gear VRimat će jedinstvenu priliku doživjeti digitalni koncert na način na koji do sada to još nikada nije izvedeno; gledat će koncert iz apsolutno nove perspektive, imat će priliku stajati točno do benda na pozornici i priliku da gledaju koncert preko njihovih ramena.

Kao jedni od najuspješnijih bendova u povijesti rocka, Red Hot Chili Peppers do sada su prodali nevjerojatnih 60 milijuna albuma. Njihove pjesme “Californication“, “Give it Away“ i “Under the Bridge“ smatraju se jednim od najvećih hitova ikad. Peppersi traju preko tri desetljeća i konstantna su inspiracija fanovima diljem svijeta, a njihov posljednji studijski album “The Getaway“kojeg je producirao Danger Mouse zasjeo je na čelnim pozicijama najprodavanijih albuma u svijetu. Iznimka nije ni Hrvatska gdje se album prošloga tjedna našao na čelnoj poziciji najprodavanijih albuma.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X