Red Hot Chili Peppers će u Zagrebu nastupiti pred više od 35.000 ljudi

Još je ostao dan do najvećeg rock okupljanja u metropoli ove godine. Odbrojavaju se sati do trenutka kada će Red Hot Chili Peppers zasvirat na zagrebačkom Hipodromu ispred više od 35.000 ljudi. U prodaji se nalazi još oko 3.000 ulaznica.

Red Hot Chili Peppers (RDD)

RHCP su u Zagreb stigli s 25 kamiona opreme. Svirat će na 36 metara širokoj i  20 metara visokoj pozornici. Uz pozornicu će biti nekoliko velikih video ekrana na kojima će publika moći pratiti detalje nastupa sa svakog dijela Hipodroma. Prostor u backstageu iznosi 400 m2 , a uz to je dodan šator veličine 300 m2 .

Fanovi koji su kupili ulaznice za HOT PIT na Hipodrom mogu ući već od 16 sati, a od 16:30 su otvoreni ulazi za sve posjetitelje.

Prva predgrupa, As Able As Kane (AAAK) zasvirat će u 19 sati. U 20 sati na pozornicu će se popeti 2 CELLOS.  Red Hot Chili Peppers počinju u 21:30 sati.

Na dan koncerta prognozirano je vedro nebo, stoga neće biti potrebne kabanice. Organizator javlja kako je na Hipodromu je osigurana dovoljna količina hrane, vode, piva i svega što je potrebno za ovaj veliki ljetni spektakl.

Hot Pit je rasprodan. Količina ulaznica na tribinama je ograničena – u prodaji je još samo 50 ulaznica za sjedenje!

Ulaznice za travnjak /stajanje još su u prodaji, a mogu se kupiti na a svim Petrol benzinskim postajama, na svim Eventim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr  (na navedenoj adresi nalazi se i popis svih prodajnih mjesta).

Na dan koncerta, od 9 sati pa do početka koncerta (ili do rasprodaje ulaznica) na Hipodromu će raditi Eventimova blagajna na kojoj će se prodavati ulaznice isključivo za RHCP koncert.

Iako je planirano da se na Hipodromu okupi 25.000 ljubitelja RHCP, bend je već po drugi put, zbog pritiska fanova, povećao kapacitet koji sada sada iznosi 37.000 mjesta. U prodaji se nalazi još oko 3.500 ulaznica.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X