‘Red Venture Tour’ – Tús Nua kreću na europsku turneju

Uoči objave novog studijskog materijala, zagrebačka grupa Tús Nua najavila je europsku turneju pod nazivom ‘Red Venture Tour’ na koju kreće u studenom ove godine.

Tús Nua – Red Venture Tour

Turneju otvaraju koncertom u zagrebačkom Attacku 11. studenog, nakon čega putuju za Novi Sad, gdje će 12. studenog nastupati u klubu CK13. U mađarskom Kecskemetu svirat će 13. studenog u klubu Kilele, dan kasnije su u češkom Brnu gdje će ih publika moći pogledati u klubu Kabinet Muz, a 15. studenog su u Bratislavi gdje će svirati u Christianiji. U Pragu će u klubu Underdogs svirati 16. studenog, dok će dva dana kasnije nastupiti u poljskom Wroclawu u D.K. Luksus. Dodatne datume europske turneje tek će najaviti.

Podsjetimo, singlom “Ride” Tús Nua su najavile drugi studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine. Singl prati i spot sniman pod redateljskom palicom Renate Lučić u suradnji s Filipom Filkovićem Philatzom, a produkciju potpisuje More-Magnets. Album “Horizons” Tús Nua su objavile 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Među pjesmama objavljenima na albumu našla se i “Fight!” koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pjesma dana. Cure su svirale i kao support bendu God Is An Astronaut.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X