Rekordnih 22.000 kupaca se registriralo za The Cure na Exitu

Kako javlja organizator, interes za festivalski koncert jednog od najvećih i najutjecajnijih rock bendova u Novom Sadu uistinu je velik.

The Cure

Ovogodišnji uspjeh kreirao je dosad najveći interes i za sljedeće izdanje Exita, pa je brzo dostignuta cifra od preko 22.000 prijavljenih ljudi iz rekordnih 90 zemalja širom planete koji će imati priliku nabaviti ograničenu količinu prvih ulaznica po specijalnim uvjetima i najboljim cijenama. Imajući u vidu nedavnu objavu jednog od najvećih alt-rock sastava svih vremena, The Cure, koji će predvoditi program festivala, očekuje se da će interes za EXIT karte biti najveće do sada, što potvrđuju već rasprodani koncerti ovog benda svega nekoliko dana od lansiranja ulaznica, kao što se nedavno dogodilo u Irskoj, gdje su karte za njihov nastup razgrabljene za svega nekoliko sati.

Osim tradicionalno visokog broja fanova iz Hrvatske, Srbije i susjednih zemalja, najveći broj zainteresiranih posjetitelja dolazi iz Velike Britanije, Nizozemske, Njemačke, SAD-a, Turske i Bugarske, a porast broja registracija bilježe Mađarska, Tunis, Austrija i Grčka. Zanimljivo je da su se za EXIT ove godine više nego ikada registrirali posjetitelji iz dalekih zemalja, te su prijave zabilježene iz Irana, Indije, Libana, Hong Konga, Burkine Faso, ali i sa Kube i Kostarike i egzotičnih destinacija kao što su Sao Tome i Principe, Zimbabve, Maldivi, Obala Bjelokosti, Sejšeli, Kuvajt, te brojnih drugih.

Globalna prodaja ulaznica za EXIT 2019 počinje u utorak, 23. listopada točno u podne. Tada stižu i prve četvorodnevne EXIT ulaznice s 55% popusta, po poklon cijeni od 445 kn. Istog datuma u prodaju bit će pušten i vrlo ograničen kontingent dnevnih ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 4. srpnja, kad će nastupati The Cure, po poklon cijeni od 199 kn. Isti dan stižu i ulaznice za FAN PIT, po cijeni od 269 kn kao i GOLD VIP dnevne ulaznice za 4. srpnja po 799 kn. Ulaznice će biti dostupne na prodajnim mjestima Entrio i Ticketshop.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X