Remi na naslovnici novog Rolling Stonea

Rolling Stone je ugasio prvu svjećicu i ušao u drugu godinu svog postojanja na ovim prostorima. Naslovnicu novog broja Rolling Stone Hrvatska krasi lice prve dame domaće hip-hop scene – Mirele Priselac Remi.

Rolling Stone br. 13

U velikom intervjuu razgovaralo se s pjesnikinjom i pjevačicom o svim stazama koje je u posljednjih petnaestak godina prošla s bendom Elemental, o životu na pozornici i izvan nje, i naravno, o politici koja je česta tema pjesama benda. U novom broju je i intervju s jednim reperom iz Srbije, Marčelom, kao i  ‘neambicioznim bendom’ Detour koji objavljuje treći albumu “A što ak’ ja” i pripremama za najveći koncert u karijeri, iz Šibenika dolazi priča s kantautorom koji je obilježio velik period hrvatske glazbe – Arsenom Dedićem.

Tu je intervju s Herbiejem Hancockom, uoči koncerata tog glazbenog velikana u Zagrebu i Beogradu, velike priče o kralju holivudske tame Davidu Fincheru i velškim indie revolucionarima Manic Street Preachers koji slave dvadeset godina od objave prvoga albuma, a nisu zaboravljeni ni osvrti na aktualna izdanja Pink Floyda i AC/DC.

Sve to i još puno više, na 150 stranica, u novom broju koji već u ponedjeljak stiže na kioske, a večeras Rolling Stone slavi svoj prvi rođendan na velikom koncertnom tulumu u Tvornici kulture gdje će nastupiti Hladno pivo, Sara Renar i Miki Solus.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X