Riblja čorba preuzela prvo mjesto na Top-listi prodaje albuma u Hrvatskoj

Album ‘Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju’ (Croatia Records) grupe Riblja čorba novi je broj jedan na Top-listi prodaje domaćih albuma. Time je postao 19. album koji je tijekom 2022. godine došao na vodeću poziciju prodaje albuma.

Riblja čorba ‘Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju’

Nakon tri tjedna provedena na vodećoj poziciji, grupa Haustor s reizdanjem svog izdanja “Treći svijet” (Croatia Records) spustio se na broj dva, dok je za jednu poziciju dolje (s drugog na treće mjesto) pao “Odbrana i poslednji dani” (Croatia Records) sastava Idoli. Velikim skokom od 24 mjesta na četvrtu poziciju došla je grupa Buđenje sa šestim studijskim izdanjem “Brudet” (Croatia Records), a na broju pet našla se kompilacija “Pop Festival Ljubljana ’72 – Boom” (Croatia Records).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 18. srpnja do 24. srpnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X